fbpx

Bedankt voor je aanmelding voor de challenge, de bevestigingsmail is naar je onderweg!

Jij wilt ook meer. Je wéét dat er meer in je leven zit dan je er nu uithaalt.

Je hebt zoveel potentie!

Het Back to You programma is een fantastisch middel om die potentie te gaan leven! Maar een halfjaar programma lijkt in eerste instantie vaak heel veel.

Daarom kan je nu de 1e module, ‘Van moeten naar mogen’ volgen voor slechts €17,-!

Deze online training van 3 weken is een fantastische start naar een energiek, vervuld leven! 

Je krijgt meer inzicht in jezelf en de keuzes die jij maakt, je vergroot je kennis en de praktische tools helpen je om direct dingen anders gaan doen.

Bestel ‘m hier en je kunt vandaag nog aan de slag!

Bestellen € -

Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic Manager zegt:

‘Het programma gaat over authentiek kunnen zijn, niet harder werken maar juist stil durven staan en de zachtheid en kracht daarvan ervaren. Het heeft mij geholpen om dingen écht anders te gaan doen’.

  • De training duurt 3 weken, is volledig online en bestaat uit 12 items zoals video’s, challenges, opdrachten en meditaties.
  • Het hele programma bestaande uit 7 modules kost €997,- maar jij kunt de 1e module nu volgen voor de crazy prijs van €17,-!
  • Wanneer je geïnspireerd bent en je wilt meer, kun je direct verder met de rest van het Back to You programma.

Charlotte, 27 jaar, Senior Intercedent zegt:

‘Ik ben me bewuster geworden van wat mij in mijn dagelijks leven beperkt. Ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten en heb ik meer zelfvertrouwen. Ik ben eindelijk mijn hobby’s DJ’en en zingen een serieuze kans aan het geven en dat is supergaaf!

Download hier gratis de mini-training met 10 bewezen tips voor meer grip en rust in je leven. Je ontvangt het E-book én begeleidende video's.

Download de mini-training