fbpx

Yes! Jouw plek is gereserveerd in de workshop Lichter leven, de bevestiging is naar je onderweg!

Dus jij wilt ook meer. Je wéét dat er meer in je leven zit dan je er nu uithaalt.

Je hebt zoveel potentie! 

En toch lukt het niet om uit je leven te halen wat erin zit. Je bent druk, hebt een overvolle agenda en je bent vooral bezig met alles wat je ‘moet’ en wat er van je verwacht wordt😳

Je weet ergens wel dat het anders moet kunnen, maar om het ook te gaan DOEN… Dat is voor de meeste vrouwen superuitdagend!! 

Jarenlang deed ik zelf niet wat ik het allerliefste wilde. Ik had een overvol leven en ik wist ergens heel goed: ‘dit is het niet!’ Hoe ik ook mijn best deed, ik kwam niet echt uit de verf. Ik liet me weerhouden door allerlei praktische redenen. Heel lang bleef ik doen wat ik altijd deed. En dus bleef ik ook krijgen wat ik altijd kreeg!

De online training ‘Van Moeten naar Mogen’ is een fantastisch middel om het NU anders te gaan doen!

Je maakt de stap van weten naar doen. Het is een kickstart naar een vervuld leven vol energie! En daar hoef je niet mee te wachten, je kunt vandaag al starten!😍

Jij kunt deze training nu nog volgen voor slechts €17,-!

Je vergroot je inzicht in jezelf en in de keuzes die jij NU maakt. Dat helpt je om andere keuzes te maken. Daarnaast krijg je superveel kennis en praktische tools zodat jij direct start met de shift van alles wat je moet naar wat voor JOU belangrijk is. 

Na het volgen van deze training:

  • Ervaar je direct meer rust in je hoofd,
  • Ben jij bewuster van wat jij allemaal ‘moet’,
  • Heb je inzicht in jouw beperkende overtuigingen hierover,
  • Weet je hoe je ruimte voor jezelf creëert. Bijvoorbeeld behulp van taal,
  • Heb je meer helderheid over wat jij nou ECHT wilt,
  • Heb je een start gemaakt met hoe je jouw verlangen kunt manifesteren!

Bestel ‘m hier en je kunt vandaag nog aan de slag!

Yes, dit wil ik! € -

Dit zeggen andere vrouwen over deze training:

Suzanne Tijm, 44 jaar, Programma Manager

‘Deze training heeft mij geleerd om niet altijd maar zo hard te werken maar juist stil te durven staan. Enorm krachtig! Het heeft mij veel rust in mijn hoofd gegeven en in plaats van die eeuwige stress, ervaar ik nu al meer ruimte. En ook superleuk om te doen!’

Charlotte, 28 jaar, Senior Intercedent:

‘Ik ben me bewuster geworden van wat mij in mijn dagelijks leven beperkt. Met behulp van de (verassend eenvoudige😄) tools weet ik die patronen nu te doorbreken! Ik weet mezelf meer op één te zetten en heb ik meer zelfvertrouwen. Echt een kadootje aan mezelf!’

  • Deze training is volledig online en bestaat uit 12 items zoals videolessen, challenges, opdrachten en geleide meditaties. 
  • Je krijgt direct toegang tot de online academie van Heartschool, zodat je gelijk van start kunt.
  • De training is de hele 1e module van het Back to You programma! Wanneer je geïnspireerd bent en je wilt meer, kun je direct verder met de rest van het programma!
  • Deze superwaardevolle training kun jij nu volgen voor de crazy prijs van €17,-!
Start vandaag nog met het creëren van een vervuld leven vol energie!

Bestel ‘m hier en je kunt gelijk van start!

Yes, dit wil ik! € -

Download hier gratis de mini-training met 10 bewezen tips voor meer grip en rust in je leven. Je ontvangt het E-book én begeleidende video's.

Download de mini-training