Laat Ze Maar Lachen

Laat Ze Maar Lachen Den Haag

Goede dingen doen voor de planeet is een belangrijke drijfveer van Heartschool. Naast het helpen van mensen door middel van onze programma’s, ondersteunen we daarom ook stichting Laat Ze Maar Lachen. Deze stichting organiseert leuke dagjes uit voor kinderen waarbij daar thuis geen geld voor is. Elke maand gaat een club super gemotiveerde vrijwilligers een dag op pad met een groep kids om hen een heerlijke zorgeloze dag te bezorgen. Even weg van de zorgen thuis, even een dag lekker ontspannen plezier maken.

Onze financiële steun komt ten goede aan de afdeling Den Haag omdat deze stad het op dit moment het hardst nodig heeft. Laat Ze Maar Lachen Den Haag is een professionele organisatie die gave uitjes voor kids organiseert naar bijvoorbeeld Madurodam, de Uithof, Meijendel of Duinrell. Maar ook frietjes eten en naar de bioscoop en de Kinderwerkplaats waar heerlijk geknutseld en met van alles geëxperimenteerd kan worden, zijn jaarlijks terugkerende uitstapjes.

Van ieder online programma of kaartje voor een Live Event komt een deel ten goede aan Laat Ze Maar Lachen Den Haag. Zo help je niet alleen jezelf en je directe omgeving, maar doe je ook iets goeds voor een kind dat daar hard behoefte aan heeft. Kinderen zijn tenslotte de toekomst.