Online programma Back to You

Back to You programma

Back to You is een online programma speciaal voor drukke, ambitieuze vrouwen die meer vrijheid en energie willen. We zijn in onze drukke levens zo bezig met wat we allemaal moeten en wat er van ons wordt verwacht, dat we de connectie met onszelf en wat wíj nu eigenlijk willen in ons leven vaak behoorlijk kwijt zijn. Dit programma brengt je terug bij jezelf, bij de plek waar jij weet precies hoe het zit. Het helpt je in kleine, praktische stappen om van daaruit te gaan leven.

Het resultaat: je vaart weer moeiteloos je eigen koers! Je ervaart weer flow, energie, vrijheid en plezier. Dit is hoe jouw leven is bedoeld!

Ben jij ook klaar met de ratrace, en wil jij je leven next level brengen? Klik dan op onderstaande button en lees snel verder. Wil je meedoen met het programma? Heb je vragen of wil je meer info? Plan dan een call in, je vindt de link daarvoor onderaan de programma-pagina.

Meer info

Back to You Livedag

Of je nu wel of niet het online programma wilt gaan volgen, deze dag is een superkrachtige  boost voor iedereen die blijvende verandering wil!

We maken een kickstart met jouw verandering naar een leven met meer energie, meer vrijheid en meer plezier. Kan dat in 1 dag? Jazeker! Je krijgt inzichten over jezelf en de keuzes die je maakt en je leert een aantal praktische tools. Zodat je direct meer vrijheid en energie in je leven kunt creëren.

Meer info

Zij gingen je voor

Charlotte de Mol, 28 jaar, Senior Intercedent

‘Ik ben me veel bewuster geworden van gewoontes die mij in mijn dagelijks leven beperken en ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten. Het denken in belemmeringen bijvoorbeeld en het maar blijven rennen in plaats van even uit te zoomen en na te denken waarnaar je zo hard aan het rennen bent en voor wie? Het Back to You programma is voor iedereen van waarde. Ik ben zelf nogal nuchter en ik had nooit kunnen bedenken dat ik er zoveel uit zou halen!’

Charlotte de Mol, 28 jaar, Senior Intercedent Charlotte de Mol, 28 jaar, Senior Intercedent
Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic  Manager

‘Ik vind het Back to You programma echt een ‘eyeopener’! Ik ben in mijn dagelijkse bezigheden veel bewuster geworden. Het zet me aan het denken en geeft me tegelijk heel concrete handvatten om  dingen echt anders te gaan doen. Ik vind het fijne van dit programma, dat ik het helemaal op mijn eigen manier en tempo kan doen. Ik wilde graag de connectie tussen mijn hoofd en mijn hart versterken en dichter bij mezelf leren blijven. En daar is Back to You het perfecte programma voor!’

Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic  Manager Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic Manager
Fé, 28 jaar, Psychologe

‘Ik heb mijn deelname aan het Back to You programma als vernieuwend, leuk en praktisch ervaren. Het is echt een schatkist aan opdrachten en inzichten waar ik op mijn eigen momenten uit kon halen waar ik behoefte aan had.  Je creëert veel inzichten die je helpen om op een andere manier om te gaan met bepaalde (denk)patronen. Wat enorm bijdraagt is de begripvolle, betrokken en persoonlijke benadering van Divya. Dat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat creëert veel ruimte voor groei!’

 

Fé, 28 jaar, Psychologe Fé, 28 jaar, Psychologe