‘Beauty lies in the eye of the beholder’

Zachtheid
Kracht
De kwetsbaarheid van een kind
Kunst

Een bloem in bloei
Of in de knop
De natuur

De schoonheid van liefde
Van zachtheid
Kwetsbaarheid in muziek, in dans, in een gedicht

Schoonheid is loslaten
Schoonheid is vasthouden
Schoonheid is licht
Schoonheid is donker
Schoonheid is de transformatie van een rups naar een vlinder

Schoonheid is wakker worden
Waarheid gaan zien
Leugens en conditioneringen gaan zien en afleggen

Schoonheid is thuiskomen
Schoonheid is samenzang

Schoonheid is een blik
Uitgewisseld door geliefden
Gevangen in een beeld

Schoonheid ben jij
Schoonheid ben ik

Wake up to beauty
It’s everywhere
It’s what you are

Ben je klaar om je eigen schoonheid te ont-dekken?

Herken je dit: Je voelt je gefrustreerd doordat je iets anders wilt, maar niet weet wat. Of je weet wel wat, maar je weet niet hoe/ziet allemaal beren op de weg/redenen om het niet te doen. Je hebt het gevoel dat je vastzit, of dat je stilstaat, het voelt als sleur, opgesloten, benauwd, ‘dit kan het toch niet zijn?’ gaat het regelmatig door je heen. Het kan ook aanvoelen als verlamming, het lukt je maar niet om in beweging te komen. Alsof je elke keer weer op dit punt beland maar er niets wezenlijk verandert..

Tijd voor een doorbraak dus.

Je ervaart regelmatig onzekerheid, schaamte, schuld, en je zit veel in je hoofd waardoor je veel piekert, je zorgen maakt, hoofdpijn hebt of migraine. Je voelt het aan verkramping in je lijf, vastzittende nek en schouders, buikpijn.. Je vergelijkt jezelf met anderen en vindt dan dat zij het beter doen dan jij, of je zoekt goedkeuring buiten jezelf bij je partner, je kinderen of je leidinggevende en wanneer je die niet krijgt geeft dat  je het gevoel dat je niet goed genoeg bent. 

Je hebt wel het idee dat er veel meer in je zit, maar daar blijft het ook bij. Misschien werk je je ideeën wel uit, maar vaak blijft het toch bij dromen en echt in actie komen lukt maar moeilijk. Je hebt het gevoel dat je het niet weet en zoekt antwoorden veelal buiten jezelf. Gedachtes zoals: ‘ze zien me aankomen’ en ‘wie ben ik nou, wat weet/kan ik nou’ houden je klein en op je plek, ook al is het helemaal niet fijn of zelfs pijnlijk of schadelijk voor je op die plek . Je ervaart dat je aan voorwaarden moet voldoen voordat je goed genoeg bent, je moet nuttig zijn, dingen ‘doen’. 

Hoe het werkt

Awaken Beauty is een magisch programma dat jou inzicht en tools geeft om de verandering te maken waar je zo naar verlangt. De basis is een tribe van vrouwen die net zo gedreven zijn om te groeien, te ontdekken en te ontwikkelen als jij. Je doet dit programma dus echt samen, met 24/7 toegang tot de online tribe, een dedicated warriorsister die jou support en je sparringpartner en accountabilitypartner is. Elke 2 weken is er een tribemeeting met uitgebreide ruimte voor persoonlijke begeleiding en we doorlopen samen alle modules van het programma. Ook hier heb je 24/7 toegang toe. Regelmatig heb je 1 op 1 sessies met de coaches. 

Om te kijken of dit traject aansluit bij wat jij nu nodig hebt en of het klikt starten we met een intake waarin jij wordt gezien en gehoord. Als de klik er is, krijg je toegang tot de tribe, het platform en de online omgeving en gaan we aan de slag. Bereid je voor op een deep dive in jezelf! 

De  1 op 1 sessies doen we naar jouw keuze online of live.

 • De modules hebben ieder een thema en bestaan uit opdrachten, challenges, geleide meditatie die je helpen bij wat jij nodig hebt om de verandering te realiseren waar jij naar verlangt,
 • Het kan gaan over je werk, over je gezondheid of je relatie, de meesten van ons ervaren uitdagingen op meerdere gebieden Het mooie is, waar je ook aan werkt, de transformatie die je maakt, heeft effect op alle gebieden van je leven,
 • Je krijgt inzicht in de keuzes die je maakt en in je (beperkende) overtuigingen en conditioneringen. Je verdiept je zelfinzicht, ontwikkelt je begrip en compassie, heelt en je oefent met nieuw gedrag. De opdrachten zijn inzichtgevend, verfrissend en sturen je (flink😉) buiten je comfortzone.

Als resultaat sta jij al na korte tijd op een hele andere plek. Je ervaart helderheid en shifts in je trauma gedrag, in je belangrijkste demons die je misschien al jaren op dezelfde plek houden. Je vergroot je inzicht en begrip van hardnekkige overtuigingen en patronen en door blokkades te onderzoeken en op te ruimen ervaar je weer veel meer schoonheid, zowel in jezelf als in de wereld en de mensen om je heen.

Jouw investering

Wekelijks besteed je tijd aan de opdrachten, oefeningen en meditaties dit doe je samen met een soulsister, een mededeelneemster aan het programma. Je kunt zoveel tijd besteden als je wilt, maar reken op een tijdsinvestering van ongeveer 1,5 uur per week. Daarnaast is er maandelijks een online tribe-meeting (avond) en een livemeeting (hele dag), heb je 1op1 coachingsessies.

Het Awaken Beauty programma duurt 7 maanden en de financiële investering is €2200,-, betaling in (maandelijkse) termijnen is mogelijk. Je kunt ook starten met de 1e maand (en per maand verlengen) of voor 3 maanden meedoen.

Wat levert het op:

 • Je bent in staat om de schoonheid in jezelf en in alles om je heen te zien.
 • Je ervaart meer vrijheid en onafhankelijkheid, je laat je minder hinderen door perfectionisme, onzekerheid, schuldgevoel en schaamte en je bent beter in staat beter in om in vrijheid verbinding te maken.
 • Je hebt meer inzicht in wat jouw leven zin geeft, en je bent in staat om een betekenisvol leven te creëren.
 • Je voelt veel meer dat je er staat, je stapt met meer zelfvertrouwen door het leven.
 • Je levensenergie stroomt weer en daarmee je creativiteit en vrije expressie.
 • Je ervaart daadkracht, je komt sneller in actie. Dat betekent ook minder uitstellen:-)

Wat is dit zeker niet?

 • Een cursus ‘Ga in je kracht staan’ en alles komt vanzelf goed. Hoewel de connectie met je eigen wijsheid en kracht herstellen een essentieel onderdeel is.
 • Een cursus waarin je alleen nog maar meer gaat  weten. Hoewel je zeker veel nieuwe kennis opdoet, ga je deze vooral leren toepassen.
 • Eindeloos mediteren en visualiseren en het universum al het werk laten doen. Hoewel bewustzijn, spiritualiteit, intuïtie en magie de rode draad van dit programma  zijn.
 • Een peergroup vol sociaal wenselijk geneuzel. Maar veiligheid, sensitiviteit en respect zijn vanzelfsprekend.
 • Een kindercrèche waar wij continu je handje vasthouden. We zien jouw essentie en potentie, en natuurlijk zijn we er voor jou en dagen je uit. En reken ook op een liefdevolle schop onder je achterste wanneer dat nodig is.
 • Een massale en onpersoonlijke groep waar niemand je kent en je geen idee hebt wat er gebeurt met wat jij deelt in de groep.

Dit ben jij:

Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering en je bent er klaar voor een grote shift in plaats van eindeloos te blijven analyseren en praten.

Je bent toe aan een leven dat betekenis heeft en waarin jouw talenten tot bloei komen, en je bent bereid om ervoor te gaan. Alles uit de kast en met de billen bloot;-)

Je kan niet wachten om je soulsisters te ontmoeten -ook al vind je het misschien een beetje spannend- en om samen vanuit die fijne vibe en veilige space aan de slag te gaan.

Je bent geen groentje op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en je hebt eerder stappen gezet op jouw persoonlijke pad.

Bezig zijn met spiritualiteit en zingeving zijn natuurlijk voor jou.

Wie zijn wij?

Dit programma wordt begeleid door Sabrina van Baarle en mijzelf. Waar ik meer van de praktische benadering ben, brengt Sabrina meer het spirituele, en heeft zij een enorm talent om helderheid te creëren met behulp van verbeelding en fantasie. Daarnaast brengt ze zowel ongelofelijk veel kennis mee als een schat aan ervaring, een prachtig warm toegewijd hart en een flinke dosis lef waarmee ze je met liefde begeleid op jouw pad naar het herinneren van je schoonheid.

Enthousiast geworden?

Jouw volgende stap begint hier: met een goed gesprek. Ik denk & kijk graag met je mee.

Delen