Hoe zou het zijn?

  • Als jij het leven zou gaan leiden dat je echt graag wilt?
  • Als je je niet meer zou bezighouden met wat een ander ervan vindt?
  • Als je je niet meer zou laten leiden door je redelijkheid en je angst?

Hoe zou het zijn als jij voor jezelf zou kiezen?

 

Boek je ticket

Ben jij er bij?

Voel jij ook dat je iets anders wilt? Ben je het zat om je altijd maar moe te voelen? Om niet te doen wat je wilt? Ben jij klaar om een blijvende verandering te maken maar lukt het je zelf niet om dat voor elkaar te krijgen? Besluit je regelmatig om het anders te gaan doen maar ga je vervolgens weer op in de waan van de dag?

Dan is deze dag voor jou!

Reserveer je plek
Ik vond deze dag zeer waardevol, inzichtgevend en vol met praktische tools. Ik sta meer open voor leven vanuit mijn gevoel en de bedoeling, wat ik als nuchter persoon niet had verwacht!

Kirsten Wilson, 44 jaar, Senior adviseur Rijksoverheid

Wat is het?

Het Back to You Live Event is een dag vol inspiratie, inzichten, energie en herkenning. Je krijgt kennis, vergroot je bewustzijn  en krijgt concrete handvatten om de verandering te maken die jij zo graag wilt.

Deze dag gaat helemaal over  jou! In gezelschap van andere enthousiaste likeminded vrouwen en onder het genot van heerlijk eten en drinken maak je een concrete start om dingen echt anders te gaan doen. Deze dag zit vol fun, power en perspectief!

Er is nog een klein aantal tickets beschikbaar! Boek nu de laatste tickets met lastminute korting.

Boek je ticket Dit is included

 

Ja maar…

Vind je een hele dag wel erg veel tijd? Vraag je je af of het de investering wel waard is? Wat je nu in 1 dag kunt bereiken?  Dat begrijpen we maar al te goed! En er zullen altijd redenen zijn waarom het niet past, maar jij weet of onder al die bezwaren dit het moment voor jou is. Als je vragen hebt,  stuur dan een pb via Instagram of per mail. Voor een uitgebereider gesprek maak je hier snel en makkelijk online een afspraak. Ik bel je op het moment dat het jou uitkomt,  dan bespreken we samen jouw vraag.

Ik ga er voor!

Wat kun je verwachten deze dag?

Deze dag vindt plaats op een prachtige locatie, centraal in het land gelegen en goed te bereizen met het openbaar vervoer. We verwelkomen je vanaf 9.30 met een heerlijke kop koffie, om 10.00 uur beginnen we met het programma.

Door middel van meditaties, individuele- en interactieve opdrachten creëer je helderheid en inzicht in de keuzes die je maakt en werken we aan een concreet en aantrekkelijk plan.Deze dag is een combinatie van energie, inzicht, ontspanning, fun en actie. Je leert in te loggen op je eigen wijsheid en ervaart de kracht daarvan.

We nemen ruim de tijd voor een heerlijke lunch en sluiten de dag om 17.00 uur af met een borrel!

Natuurlijk ben je deze dag meer dan welkom in een mooi jurkje met een paar goede hakken, maar zorg er vooral ook voor dat je je gemakkelijk voelt. Een casual outfitje is dus ook helemaal prima!
Totaal: € -


Over Divya

Ik ben Divya Adriaanse en ik inspireer en motiveer je met heel mijn hart om de beste versie van jezelf te zijn.

Al 25 jaar verdiep ik me persoonlijke ontwikkeling. Door studie en beoefening heb ik een schat aan kennis en ervaring opgedaan in wijsheden, methoden en technieken uit alle windrichtingen. Van (emotioneel) lichaamswerk via NLP en neurowetenschap naar mindfulness, (natuur) voedingsleer en veranderkunde, om maar eens wat te noemen. Ik geloof erin dat je echte veranderingen in je leven kunt maken door het werken aan je mentale, fysieke en emotionele fitheid te integreren.

Vele jaren werkte ik in commerciële- en managementfuncties in het (corporate) bedrijfsleven. Daardoor ken ik als geen ander de uitdagingen waar drukke, ambitieuze vrouwen zich voor gesteld zien.

Met Heartschool combineer ik ’the best of both worlds’. Ik zet al mijn kennis, ervaring en liefde in om jou te inspireren en motiveren om de beste versie van jezelf te zijn. Zo kun jij het leven creëren dat je verdient en waarvan je niet wist dat het mogelijk was!

Reserveer je ticket
Delen