fbpx

Halfjaarprogramma Back to You

Een vervuld leven vol energie!

Meer flow, meer energie, rust in je hoofd en (zelf)vertrouwen, dat is wat dit programma je oplevert.

Je leert hoe je het leven kunt creëren waar je naar verlangt. In plaats van een leven zoals je denkt dat het ‘moet’.

Je maakt kort metten met stress, elke keer over je grenzen gaan en altijd maar bezig zijn met verwachtingen of vergelijken. Jij creëert een betekenisvol en ontspannen leven op jóuw manier.

Je weet precies waar jij blij van wordt en je leert hoe je het leven kunt creëren waar je naar verlangt.

Back to You is hét programma voor vrouwen die het anders willen.

Dit programma helpt je om jouw leven structureel anders te doen.

Kláár nu met het gevoel vast te zitten in die ratrace! Jij weet ook dat er meer in je leven zit dan je er nu uithaalt en je bent er klaar voor om dat leven te gaan creëren. En daarvoor hoef je echt niet gelijk een andere baan of je relatie te verbreken.

Je maakt weer contact met je eigen wijsheid zodat je van daaruit kunt gaan leven. Resultaat: moeiteloosheid, energie en een vervuld leven. Zo is jouw leven bedoeld!

‘Zelfs nu ik onverwacht de zekerheid van mijn baan kwijt ben geraakt, voel ik me kalm en helder. Ik vertrouw erop dat deze fase nu nodig is. Ik heb veel houvast aan het Back to You programma en ik vertrouw veel meer op mezelf.’ Suzanne, 44 jaar, programma manager

Lees hieronder snel verder en heb je vragen of twijfel je juist of het Back to You programma iets voor jou is? Plan een gratis call, daarin creëren we samen helderheid over jouw behoefte en of dit programma is wat jij nu nodig hebt.

Back to You is voor jou:

 • Wanneer je verlangt naar meer rust en flow in je leven
 • Als jij weet dat er veel meer in je leven zit dan jij er nu uithaalt
 • Wanneer je nu eindelijk eens wilt gaan doen waar je naar verlangt
 • Als jij klaar bent met die ratrace
 • Als je wilt stoppen met ongezond gedrag, of dat nu is op fysiek, emotioneel of mentaal vlak is
 • Als jij klaar bent met altijd maar moe zijn en te weinig energie hebben
 • Als je verlangt naar meer verbinding met jezelf en anderen
 • Wanneer je een beter voorbeeld wilt zijn voor je kinderen
 • Wanneer je er klaar mee bent om iedere keer vol goede moed te beginnen aan een verandering maar telkens weer op te gaan in de waan van de dag
 • Wanneer jij je leven next level wilt brengen

Wat levert het op?

Back to You helpt je om weer connectie te maken met jezelf. En met wat het is wat jíj wilt. Niet je baas, je partner of je omgeving, maar jij. Waar verlang jij naar?

Je ervaart meer kracht en meer gemak. Meer rust in je hoofd, meer energie, meer plezier. Je ziet de dingen weer helder, je hebt een fit lijf en je leeft vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd. Terug in de flow, jouw leven is van jou!

Hoe werkt het?

Back to You is een online programma dat bestaat uit 7 modules met ieder 12 onderdelen zoals challenges, video’s, opdrachten, meditaties en inspiratie. Iedere module neemt 3 weken in beslag. Op die manier maak je op een dieper niveau veranderingen. Geen gehaast en gestress, maar consistent wekelijks samen met je peers het werk doen. Laat je raken en ervaar verbinding, plezier en gave resultaten!

Hoeveel tijd kost het?

Het programma duurt een half jaar. Daarvoor besteedt je er iedere week 1 á 2 uur tijd aan. Waar en wanneer dat bepaal je zelf, precies hoe het jou past!

Wat gaan we doen?

In iedere module focussen we op de 3 vormen van fitheid; emotioneel, mentaal en fysiek. Je gaat aan de slag met je mindset en je overtuigingen, we sporen emotionele blokkades op transformeren ze en we gaan aan de slag met alles wat voor jou komt kijken bij een lekker fit lichaam.

Samen

Back to You geeft je de support van een buddy, een peergroup van andere supervrouwen en tweewekelijkse groeps coachcalls. Wanneer wij vrouwen elkaar supporten ontstaat er een superkrachtige vibe die jouw groei een enorme boost geeft. Daarnaast krijg je op maat gemaakte begeleiding gedurende 3 persoonlijke coachingssessies.

Hoe zien de modules eruit?

Iedere module is opgebouwd rondom een thema. De modules sluiten logisch op elkaar aan, zodat het een heel natuurlijk en geleidelijk leerproces is. De opdrachten, challenges video’s en informatie zijn met elkaar in balans en vormen een omgeving waarin je op een veilige setting wordt uitgedaagd en aangemoedigd om buiten je comfortzone te stappen en je zelf te ont-wikkelen. Er zit ook veel fun in het programma, je leert nu eenmaal het beste wanneer je plezier hebt! Het programma leert je ook om plezier belangrijk te maken en een plek in je leven te geven.

Module 1 Van Moeten naar Mogen

Deze 1e module van het Back to You programma gaat over ruimte maken voor jezelf. We voelen ons druk en dat wordt vooral veroorzaakt doordat we het gevoel hebben dat we eindeloos veel dingen moeten. We maken de beweging vanuit het gevoel vast te zitten in de ratrace en bezig met verwachtingen, naar een modus waarin je jezelf weer dingen gaat toestaan en zelf gaat creëren.

De challenge helpt je het anders te doen door de kracht van taal, in de opdrachten neem je jouw overtuigingen onder de loep en in de meditatie maak je connectie met je verlangen. Centraal staat het onderzoek naar de veroorzakers van jouw stress, de keuzes die je maakt en weer gaan voelen waar jij naar verlangt!

Module 2 Heel je hart

We vervolgen onze reis en gaan aan de slag met ons hart! Helderheid is een kwaliteit van het hart. Dat weet namelijk precies hoe het zit.  Daarom gaan we in deze module aan het werk met weer te leren luisteren naar ons hart. Dat betekent weer contact maken met je liefde en je kracht, door meer meer vanuit ons hart te gaan leven ontstaan meer rust en flow.

We sporen verhalen op die onze energie blokkeren zodat de energie weer meer gaat stromen en je de dingen weer met heel je hart gaat doen. De challenge helpt je om bewuster te worden van wat je voelt en de mooie zachte yoga oefeningen helpen je om met je hart te verbinden. 

Module 3 Genoeg 

Ons gejekker heeft nog een belangrijke oorzaak en dat is dat we continu aan het bewijzen zijn dat we goed genoeg zijn. Wanneer je je hier onvoldoende bewust van bent, werk je jezelf over de kop om te laten zien dat je het wél kan, dat je wél goed genoeg bent. En leuk, en slim, en…. Daarnaast gaat het in deze module ook over grenzen; wanneer is het voor jou genoeg? Herken jij je grenzen en handel je ernaar? 

De centrale opdracht helpt je om bewust te worden van jouw basisgevoel over jezelf en geeft je een methodiek om niet helpende gedachten te doorbreken. Je gaat naar buiten om je te laten inspireren door de natuur en je krijgt inzicht in het effect van genoeg op jouw relatie met voeding.

Module 4 Zelf Vertrouwen

Deze module gaat over loslaten en de relatie met jezelf verbeteren. We verplaatsen onze aandacht nog wat verder naar binnen, en worden ons meer bewust van hoezeer we geneigd zijn met dingen buiten onszelf bezig te zijn. Je leert hoe je meer connectie maakt met je Hogere Zelf en hoe je hier meer op kunt vertrouwen zodat er meer moeiteloosheid in je leven kan ontstaan. We zoomen ook in op de mate waarin jij op je zelf kunt vertrouwen en hoe jij omgaat met (afspraken met) jezelf. 

In de centrale opdracht leer je beter het onderscheid te zien tussen de mind/het ego en het Hogere zelf en hoe je bewust kunt kiezen om naar het Hogere Zelf te handelen. De challenge stuurt je buiten je comfortzone door je wijsheid meer te gaan delen en je maakt kennis met Qiqong als methode om meer bewust te worden van je lijf en op de wijsheid daarvan te vertrouwen.

Module 5 Klaar

Vrouw die mentaal fit is met een zonnetje in de achtergrond

Klaar staat in deze module enerzijds voor helderheid, anderzijds voor klaar met en klaar voor dingen zijn. Helderheid is de basis van een vervuld en energiek leven. We sporen gewoontes en patronen op die je niet meer dienen en waar je klaar mee bent en nemen er afscheid van. De energie die daarmee vrijkomt is heerlijk! Waar ga je nu eindelijk eens mee beginnen? In deze module leer je je dromen waar te maken.  

We gaan dingen doen die misschien al heel lang op je lijstje staan en dingen waarvan je misschien nog wel niet eens wist dat je het wilde! De opdrachten helpen je om afscheid te nemen van wat je niet meer dient, klaar ermee nu, opgeruimd staat netjes! Dat doe je zowel op het gebied van je voeding, je gewoontes als je (fysieke) omgeving. En we maken het begin met het creëren van jouw ideale zelf!

Module 6 Verbinding

1 van de belangrijkste pijlers voor een lang, gelukkig leven is de ervaring ergens bij te horen, ergens onderdeel van uit te maken en nodig te zijn. In je fysieke maar ook in je spirituele leven. We voelen ons allemaal soms alleen, onbegrepen of vragen ons af wat voor nut het allemaal heeft. 

De opdrachten helpen je om meer bewust te worden van hoe je afgescheidenheid ervaart en creëert en geven je tools om in plaats daarvan verbinding te maken. De challenge helpt je om je blik te shiften van verdeeldheid naar eenheid. In de meditatie ervaar je meer oog voor en meer verbinding met de ander.

Module 7 Overvloed

Ons gevoel van stress en onze soms onstilbare honger naar altijd maar meer wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door onze mindset van tekort. Wanneer je leeft vanuit het perspectief van de mind of het ‘valse ik’, is dit de bril waardoor je kijkt. Wanneer je de shift leert maken verandert je ervaring en kan een leven in overvloed ontstaan!

De opdrachten maken je meer bewust van jouw overwegende perspectief. We oefenen met het maken van de shift van tekort naar overvloed. Je wordt je bewust van welke patronen dit perspectief in stand houdt, in relatie tot je voeding, je werk en relaties en je gaat aan de slag met tools om hierin te manifesteren waar jij naar verlangt!

Hoe ziet het programma eruit?

 • Het online programma bestaande uit 7 modules en 84 items zoals video’s, challenges, geleide meditaties etc
 • Tweewekelijkse groeps coachcalls met persoonlijke begeleiding,
 • 24/7 toegang tot de besloten community
 • Een mededeelneemster als buddy, voor support en als accountabilitypartner voor een schop onder je kont
 • Drie 1 op 1 coachingssessies waarbij je kunt kiezen; online of wandelocaching in Den Haag
 • Een Back to You Live Event, een dag vol inspiratie samen met je peers.

Meer weten?

Heb je interesse of twijfel je juist of het Back to You programma iets voor jou is? Plan hier je gratis call, daarin creëren we samen helderheid over jouw behoefte en wat op dit moment de meest passende next step is.

Wil je inspiratie en updates ontvangen?

Download hier gratis de mini-training met 10 bewezen tips voor meer grip en rust in je leven. Je ontvangt het E-book én begeleidende video's.

Download de mini-training