Maak kennis met mijn beste programma so far.

Een programma dat je leven compleet kan transformeren. 

Dit is het Soul Shine programma – exclusief voor vrouwen met ambitie.

Dus jij bent klaar om te gaan stralen? Kom maar op dan! Let’s do this! 

Dit is wat je krijgt:

  • Exclusieve groepscoachings

  • 1:1 coaching online of wandelcoaching

  • Accountability van andere -gelijkgestemde- topvrouwen

  • Complete online academie met 100+ lessen, video’s, opdrachten en challenges 

  • Een buddy als accountability-partner 

  • Individuele begeleiding en feedback  

  • Online en live experiences op een geweldige locatie 

‘Het programma zit vol met waardevolle kennis, inzichten en tools en de combinatie met Divya’s wijsheid, humor en warmte maakt dat ik afwisselend in kleine stapjes en giant leaps groei. Ik ben zelfs mijn eigen business gestart, iets waar ik vóór dit programma niet eens over na had durven denken, supergaaf!’ Tatiana, 30 jaar, Manager logistiek

‘Ik vond de investering behoorlijk spannend, zou dit wél het verschil gaan maken? Ook het groepsgebeuren sprak me in eerste instantie niet zo erg aan. Nu ben ik zó blij met de stappen die ik zet en dat ik het toch heb gedaan! En die groep vrouwen is juist fantastisch!’ Julia, 39 jaar, sabbatical

‘Divya heeft een scherpe blik, voelt haarfijn aan, beschikt over enorm veel kennis en kan streng zijn maar is toch altijd liefdevol. Ik wilde graag meer verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart en dat is gelukt. Door dit programma maak ik nu zelfs een supergave carrièremove!’ Suzanne, 44 jaar, Programma manager

Na een burnout en uitgebreide coaching, bleef ik toch elke keer weer bijna tegen een nieuwe burnout aanlopen. Door dit programma maak ik nu veel duidelijke keuzes, ik maak mezelf echt belangrijk. Het heeft me daarnaast doen inzien dat mijn echte verlangen bij een andere specialisatie ligt en die droom ben ik nu aan het waarmaken!’ Mary, 30 jaar, arts

Dit heb je vast eerder gehoord. Ik snap het! Daarom laat ik klanten zelf vertellen. 

‘Dit is een supergaaf en waardevol programma! Echt een aanrader!’

‘Ik geef dit programma een 10!’ Ik kan bijna niet geloven hoeveel er is veranderd de afgelopen maanden! Het is een ongoing learning process dat in gang is gezet en ik ben echt verbaasd hoeveel ik in korte tijd ben gegroeid. Ik kies veel vaker voor mezelf in plaats van wat ik allemaal ‘moet’ of wat anderen blij maakt. Zonder me daar schuldig over te voelen! Ik kan ook veel beter in het moment zijn en dat geeft me heel veel rust’

‘Het programma heeft me echt weer een stap verder geholpen op mijn pad. De kennis en verdiepende vragen hebben me geholpen om na te denken en meer helderheid te krijgen. Door de praktische tools en oefeningen lukt het me nu om andere keuzes te maken en dat geeft rust. Maar het is tegelijk ook ‘hard werk!’ Ik ben heel blij en beoordeel het programma met een 8,5!’

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Je wordt gezien en gehoord. Ik ken jou, je verhaal en je uitdagingen en zie jouw ontwikkeling van dichtbij. Je maakt bovendien deel uit van een supertoffe, betrokken groep (waar inmiddels prachtige vriendschappen zijn ontstaan!)

Een liefdevolle schop onder je kont om te gaan DOEN en niet eindeloos te blijven uitstellen. Ja, dat zei ik hardop 🙂

Strategie op maat, passend bij jouw doelstellingen. Want geen 1 vrouw is hetzelfde. 

Een kritisch én meedenkend sparring partner die met jouw stappen en  ontwikkeling meekijkt. En door jouw persoonlijke bullshit heen prikt 😉

Een warm bad aan supertoffe andere ambitieuze vrouwen. Die net als jij  verlangens en uitdagingen hebben. Waar je herkenning vindt zonder dat het een klaagfeestje wordt. Waar je aan een half woord genoeg hebt. Die je snappen en supporten, omdat ze zelf ook verlangens hebben en daarvoor gaan. Die met je meedenken en waar jouw succes gevierd wordt. Het is ook een plek waar je gestimuleerd en gestretcht wordt, en waar je altijd een eerlijke spiegel krijgt.

De diepte in op elk vlak. Wij gaan voor transformatie, in je leven en in jou als mens. Want als jij niet aan jezelf werkt, heb je hier echt helemaal niets te zoeken. 

Wat is dit zeker niet?

Een cursus ‘Ga in je kracht staan’ en alles komt vanzelf goed.  (Hoewel de connectie met je eigen power herstellen een belangrijk onderdeel is.) 

Een training waarin je alleen nog maar meer gaat  WETEN 🙂 (Hoewel je zeker veel nieuwe kennis opdoet, maar nog veel belangrijker: deze gaat toepassen.)

Eindeloos mediteren en visualiseren en het universum al het werk laten doen 🙂  (Hoewel bewustzijn, spiritualiteit, intuïtie en de wet van aantrekking essentiële onderdelen zijn.)

Een peergroup vol sociaal wenselijk geneuzel, waar je gouden handschoentjes nodig hebt. (Maar veiligheid, sensitiviteit en respect zijn vanzelfsprekend.)

Een kindercrèche waar ik continu je handje vasthoud.  (Maar natuurlijk ben ik er op bepalende momenten voor jou om praktisch en proactief met je mee te denken. En ja, ik pak je met liefde en plezier bij de lurven als dat nodig is😉)

Een massale en onpersoonlijke groep waar niemand je kent en je geen idee hebt wat er gebeurt met wat jij deelt in de groep. 

Dit ben jij:

Je bent een vrouw met ambitie. Wat zoveel betekent als dat je méér wilt. Je wilt meer uit je leven halen dan je nu doet. 

Je weet dat het anders moet kunnen, dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt en je wilt daar nu echt voor gaan. 

Je bent geen newbee op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, je hebt eerder stappen op jouw pad van groei gezet.

Je hebt lef. Je blijft in beweging, ook als je het spannend vindt. Misschien duurt het soms even maar uiteindelijk kom je altijd weer in actie. Je snapt dat blijven hangen in je comfortzone je geen enkele groei oplevert.

Je gaat ervoor. Hoe dan ook. Je snapt dat ik niet je hand vasthoudt of alles voorkauw. Maar je vindt het wél fijn dat ik met je meekijk en je ziet die betrokkenheid juist als waardevol.

Je bent chronisch leergierig en altijd bezig om te groeien en te leren. 

Opmerkingen als ‘dit weet ik allemaal al’ bezorgen jou (net als mij😉) spontaan jeuk. Jij wilt jezelf vragen stellen als: DOE ik het ook? Wat kan ik hier leren? En waar kan ik dit nog meer toepassen?

Je stelt je coachbaar op. Dat wil zeggen: je bent bereid om andere perspectieven te overwegen of ideeën te herzien. Ook als dat confronterend of uitdagend voor je is.

Je neemt 100% verantwoordelijkheid voor jezelf en je resultaten. Je durft naar jezelf en je eigen gedrag te kijken.

Je staat open voor spiritualiteit en tegelijkertijd sta je met je voeten stevig op de grond.

Je bent een ‘prettig mens’

Je houdt van een informele setting waarbij leren, diepgang en fun elkaar afwisselen. Je vindt het juist fijn dat niet alles serieus is (behalve  toewijding aan resultaat, die is wel serieus!)

Je vindt het fijn om gestretcht en uitgedaagd te worden. Je bent zelf ook iemand die anderen stimuleert en aanmoedigt.

Je bent niet iemand die ‘een beetje probeert’. Je gaat er voor – of niet.

Wat denk je ervan, mooierd? Ga je datgene wat je al zo lang wilt blijven uitstellen? Of gaan we in de actie nu? Jij wilde een leven waar je van gaat stralen toch?

Jouw volgende stap begint hier: met een goed gesprek. Ik denk & kijk graag met je mee.

Neem contact met me op voor meer info en een kennismaking

En speciaal voor jou, lieve mooie twijfelkont! Je mag ook starten met deel 1 van dit programma; ‘Boost your Life’, dat duurt 4 weken, en als het toch onverhoopt niks voor je is, stroom je daarna uit.

 

Delen