Jij wilt ook meer.

Je weet dat er veel meer in je leven zit dan je er nu uithaalt. Je ervaart regelmatig een knagend gevoel wat je meestal wegdrukt.

Je leven is druk en vol en je houdt zoveel ballen tegelijk in de lucht dat je het gevoel hebt dat je nauwelijks aan jezelf toekomt. Dat moet toch anders kunnen..?!

Deze training helpt je om stap voor stap de shift te maken uít de ratrace naar het  leven waar jij naar verlangt.

Je kunt deze training nu volgen voor slechts €17,-!

We zijn altijd maar in de weer en ons leven voelt regelmatig aan als een eindeloze To Do list. We hebben het gevoel dat we eindeloos veel dingen moeten. Van een goede partner, moeder, collega of leidinggevende zijn, tot projecten op het werk, dingen op school voor de kids, je belastingaangifte doen en je auto naar de garage brengen en zo gáát het maar door. 

Deze training  gaat over ruimte maken voor jezelf!

We maken de beweging vanuit het gevoel vast te zitten in alles wat we MOETEN naar een modus waarin jij weer zelf creëert. Je krijgt dieper inzicht in hoe je je laat leiden door verwachtingen, zowel van anderen als van jezelf en je maakt de shift naar waar jij naar verlangt. 

Deze training zit boordevol leuke, leerzame, inzichtgevende oefeningen en tools!

De challenge helpt je om het anders te doen door de kracht van taal, in de opdracht neem je jouw overtuigingen onder de loep en in de meditaties maak je connectie met je verlangen. Centraal staat het onderzoek naar de veroorzakers van jouw gevoel van moeten, de keuzes die je nu maakt en je gaat weer weer voelen wat het is waar jij naar verlangt.

 

'Deze training heeft mij geholpen om dingen écht anders te gaan doen. Ik ervaar veel meer ruimte, het heeft mij geholpen om te stoppen met alsmaar harder te werken. Ik durf nu stil te staan bij mijn verlangen en dat maakt me superblij!'

Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic Manager

Bestellen € -

 

Deze training:

  • Is volledig online en bestaat uit 12 items zoals video’s, challenges, oefeningen en geleide meditaties.
  • Kun jij nu volgen voor de crazy prijs van maar €17,-!
  • Staat helemaal op zichzelf; wanneer je geïnspireerd bent en je wilt meer, kun je direct verder met de rest van het Back to You programma!

 

In deze training:

  • Vergroot je je je inzicht in jouw overtuigingen en keuzes,
  • Ontdek je hoe je meer contact maakt met je gevoel en je verlangen,
  • Zoom je in op blokkades en het opruimen daarvan,
  • Krijg je theoretische kennis én praktische tools die leuk en makkelijk toe te passen zijn.

 

‘Ik ben me bewuster geworden van wat mij in mijn dagelijks leven beperkt. Ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten en heb ik meer zelfvertrouwen. Ik ben eindelijk mijn hobby’s DJ’en en zingen een serieuze kans aan het geven en dat is supergaaf!

Ik ben Divya Adriaanse en het is mijn missie om drukke, ambitieuze vrouwen zoals jij te helpen om een vervuld en energiek leven te creëren. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn én jij op jouw beurt weer een voorbeeld kunt zijn voor je omgeving. 

Al 25 jaar heb ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling en ik heb me verdiept en bekwaamd in methoden en technieken uit alle windstreken. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp stressmanagement en na wat omzwervingen en een burn-out op mijn 27e was ik vele jaren werkzaam in diverse commerciële- en managementfuncties in het (corporate) bedrijfsleven. Ook ontwierp ik trainingsprogramma’s voor Nederlands’ leading instituut in talent- en leiderschapsontwikkeling.

Toch deed ik jarenlang niet wat ik het liefste wilde! Ik liet me weerhouden door angst en redelijkheid. Ik wilde mensen helpen en inspireren om diepgaande en blijvende verandering te maken! Met Heartschool heb ik die droom waargemaakt en help ik jou, drukke, ambitieuze vrouw om de beste versie van jezelf te zijn.

De mooiste en meest blijvende veranderingen bereik je in mijn visie door geïntegreerd te werken aan je fysieke, emotionele en mentale fitheid. Ik combineer diepgang met lichtheid, serieusheid komt voort uit de mind, het hart is speels..! Ik neem jouw ontwikkeling bloedserieus en tegelijk betekent met mij werken dus ook veel lachen en gekkigheid. Laten we samen ontdekken wie jij bent en wie je kunt zijn!

 

Delen