Klaar met excuses?

Jij wilt een leven dat je vervult. Je wilt je energiek voelen, van betekenis zijn voor je dierbaren en genieten van je leven! Waarom lukt het je dan toch maar niet om dat voor jezelf te creëren?

Je hebt geen tijd, je bent altijd maar druk, het is niet het goede moment.. Er zijn allerlei redenen om het bij het oude te laten, terwijl je ergens wéét dat het anders moet kunnen. Lichter. Met meer betekenis. Meer fun.

Je voelt tot in je tenen dat je er klaar mee bent. Dat je het zo niet meer wilt. Maar hoe dan in hemelsnaam wel??😳

Met welke verhalen houd jij jezelf op je plek? ‘Eigenlijk gaat het nog best’? ‘Nog even volhouden tot…’? ‘Ik moet het gewoon gaan doen’?

Wanneer jij klaar bent met je eigen excuses, dan is dit traject iets voor jou! In 3 maanden realiseren we belangrijke doorbraken voor je. Waar je al tijden tegenaan zat te hikken. Zodat je het dit keer blíjvend anders gaat doen.

Hoe dan?

We starten met een grondige intake om te kijken of dit traject aansluit bij wat jij nu nodig hebt. En of het klikt!😄

Als de klik er is, gaan we aan de slag. Bereid je voor op 3 maanden intensief samenwerken!

 • De vijf 1 op 1 coaching sessies doen we naar jouw keuze online of wandelend.
 • Elke week krijg je een opdracht, een challenge en/of een (geleide) meditatie die precies aansluit bij wat jij op dit moment nodig hebt in je ontwikkeling. Om jouw doelen te bereiken. Om de verandering te realiseren waar jij naar verlangt.

Het kan gaan over je werk, over je gezondheid of je relatie. Het mooie is, waar je ook aan werkt, de transformatie die je maakt, heeft effect op alle gebieden van je leven.

Je krijgt inzicht in de keuzes die je maakt, je verdiept je kennis en je zelfinzicht en je oefent met nieuw gedrag. De opdrachten zijn fun, verfrissend en sturen je (flink😉) buiten je comfortzone!

Als resultaat sta jij na 3 maanden op een hele andere plek.

Je hebt korte metten gemaakt met je belangrijkste demons waar je misschien al jaren mee worstelde. Voorgoed afgerekend met hardnekkige overtuigingen en patronen. En je bent gestart met het creëren van het leven waar jij naar verlangt!

In 3 maanden samen naar meer rust in je hoofd, energie in je lijf en helderheid in wat je wilt!

Wat kan ik verwachten?

Dit traject levert je in korte tijd échte resultaten op. Wanneer je eigenlijk ergens wel weet hoe het zit, maar het je alsmaar niet lukt om het daadwerkelijk te gaan doen.

We creëren samen helderheid en focus en we gaan aan de slag. Dat doen we heel concreet en praktisch maar zeker ook door goed te verbinden met jouw verlangen en je ‘Why’. Ja het is ook spiritueel. De wet van aantrekking, meditatie.., het komt allemaal voorbij!💫

Maar! In deze 3 maanden ga je ook meters maken, jezelf tegenkomen, geconfronteerd en verrast worden en vooral met veel energie hele mooie resultaten boeken en weer verliefd op jezelf worden. (Ja dat staat er echt😉)

Vergis je niet, dit traject is niet voor pussy’s! Dus als jij serieuze verandering wilt, is dit traject voor jou. Ik begeleid je stap voor stap naar meer helderheid in wat je wilt, naar meer energie in je lijf en naar meer rust in je hoofd.

En ik ben er voor je, every step of the way. Ik ben je cheerleader en ik ben er om je een liefdevolle schop onder je kont te geven!😜 Je bent het zo ongelofelijk waard om NU dat leven voor jezelf te gaan creëren waar je naar verlangt, mooierd.

Wat zeggen anderen?

‘Ik twijfelde of dit traject me wel zou helpen. Je leest dan de reviews en denkt: mijn situatie is heel anders, zou ik ook zo’n verandering kunnen maken? En ik twijfelde ook over de investering, behoorlijk wat geld. Al in het kennismakingsgesprek kwamen we direct op een diepere laag. Ik voelde me gezien en begrepen. Je wist precíes de vinger op de zere plek te leggen☺️ En het was gelijk ook heel praktisch, dat gaf me het vertrouwen dat dit me kon helpen. 

Ik heb een hele grote shift gemaakt! Één van de belangrijkste dingen is, dat ik ervaar dat ik recht heb op mijn gevoel, en dat dat juist een mega belangrijke wegwijzer is. Daardoor durf ik veel meer voor mezelf te kiezen, ik voel dat dat juist niet egoïstisch is, en ik heb zoveel meer energie!! 

Het wordt me langzaam ook steeds duidelijker wat ik graag wil! Ik hoef nog niet gelijk alle antwoorden te hebben, maar ik geniet van het proces. En ook dat is helemaal nieuw, eerst was ik altijd vooral met de uitkomst bezig😍

Tegen iedereen die twijfelt kan ik echt zeggen: Gewoon doen! Al had ik er maar de helft uitgehaald, dan was het nog super waardevol geweest.’ -Marlijne, 34 jaar, onderneemster

Dit traject is voor jou als jij:

 • Ergens weet dat er veel meer in je leven zit dan je er nu uithaalt, maar het je niet lukt om het blijvend anders te doen
 • Klaar bent met constant over je grenzen heen te gaan.
 • Staat te popelen om datgene te gaan doen dat je graag wilt
 • Genoeg hebt van je eigen excuses om het niet te doen
 • Klaar bent met altijd maar met anderen bezig te zijn en jezelf op de laatste plek te zetten
 • Wilt stoppen met leven met de rem erop
 • Klaar bent om je leven next level te brengen

In dit traject:

 • Creëer je in korte tijd op je eigen manier jouw succes
 • Maak je korte metten met energieleks, zodat je je niet meer telkens zo moe voelt
 • Maak je verbinding met jouw ‘Why’ zodat je helder krijgt wat jij wilt
 • Krijg je helderheid in jouw belangrijkste belemmerende patronen en overtuigingen en reken je er voorgoed mee af!
 • Leer je jouw eigen spelregels kennen, zodat je leven veel meer van jou wordt
 • Ga je betere resultaten boeken door zachter voor jezelf te zijn
 • Leer je precies wat je kunt doen wanneer je het gevoel hebt dat je ‘vastzit’, zodat je direct weer ontspant
 • Leer je hoe je meer vrijheid voor jezelf creëert

Iets voor jou?

Ben jij klaar voor blijvende verandering en wil je weten of dit traject iets voor jou is? Ben je benieuwd of het past bij jouw vraag van dit moment? Boek dan nu hier je kennismakingsgesprek! Dan kijken we samen hoe we dit voor jou kunnen laten werken.

Ook (of misschien wel juíst!) als je twijfelt is het kennismakingsgesprek heel geschikt! Het is gratis en helemaal vrijblijvend. Ik kijk ernaar uit om je te spreken, mooierd!💞

Wie is Divya?

Mijn naam is Divya Adriaanse (spreek uit Die-vie-jaa, met de klemtoon op Díe😊). Als transformatiecoach help ik vrouwen met ambitie die klaar zijn met altijd maar druk en gestrest zijn, om een leven te creëren waar je energie van krijgt. In plaats van wat je opbrandt!

Al 25 jaar heb ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie richtte zich dat vooral op mezelf. En vanaf mijn 27e wist ik, dat ik hier mijn werk van wilde maken.

Toch deed ik jarenlang niet wat ik het liefste wilde!

Ik was altijd maar druk! Ik werkte in het (corporate) bedrijfsleven in commerciële- en managementfuncties en ik ontwierp talent- en leiderschap ontwikkelprogramma’s. Terwijl het mijn droom was om mensen te trainen, te inspireren en te ont-wikkelen!

Ik liet me weerhouden door redelijkheid en door angst.

Nu leer vrouwen ik met ambitie om een leven te creëren waar ze van gaan stralen. Waarin je je niet meer laat leiden door wat je ‘moet’ of wat er van je wordt verwacht. Maar een leven waarin JIJ bepaalt. Waarin je geniet en ontspant.

Het is het tofste wat ik ooit heb gedaan. En de resultaten die vrouwen halen zijn daar het bewijs van!

Ik combineer diepgang met lichtheid. Ik neem jouw ontwikkeling bloedserieus en tegelijk betekent met mij werken veel lachen en gekkigheid😄

In het persoonlijk coachingstraject krijg je mijn volledige toewijding aan jouw resultaat. We gaan samen zorgen dat jij NU de inzichten en tools in handen krijgt om een lichter leven te creëren. Rust in je hoofd, energie in je lijf, de helderheid om te weten wat je wilt en de moed om dat te gaan DOEN.

In dit filmpje stel ik mezelf kort aan je voor!

 

Delen