Toe aan verandering?

Jij wilt een leven dat je vervult. Je wilt doen wat je energie geeft en wat bijdraagt. Je wilt je in de flow voelen en het gevoel hebben: ‘dit klopt’!

Waarom lukt het je dan toch maar niet om dat voor jezelf te creëren?

Er zijn allerlei redenen om niet in actie te komen, het komt nu niet uit, je hebt geen tijd, je hebt het te druk.. Terwijl je ergens wéét dat het anders moet kunnen. Lichter. Makkelijker. Met meer betekenis.

Je voelt dat je het op deze manier niet meer wilt, het oude werkt niet meer voor je. Maar hoe dan wel?! Je hebt geen idee, het voelt alsof je in een vacuüm zit😳

We houden onszelf klein en op onze plek met allerlei overtuigingen, ‘Ik moet het zelf kunnen’, ‘Ik weet het wel, ik moet het gewoon gaan doen’..

Wanneer jij klaar bent met je eigen uitstelgedrag, en je wilt echt verandering, dan is dit traject iets voor jou. In 3 maanden realiseren we belangrijke doorbraken voor je. Waar je al tijden tegenaan zat te hikken. Zodat je het dit keer blíjvend anders gaat doen.

Hoe werkt het?

We starten met een grondige intake om te kijken of dit traject aansluit bij wat jij nu nodig hebt. En of het klikt.

Als de klik er is, gaan we aan de slag. Bereid je voor op 3 maanden intensief samenwerken!

 • De vijf 1 op 1 coaching sessies doen we naar jouw keuze online of wandelend,
 • Elke week krijg je een opdracht, een challenge en/of een (geleide) meditatie die precies aansluit bij wat jij op dit moment nodig hebt in je ontwikkeling. Om jouw doelen te bereiken. Om de verandering te realiseren waar jij naar verlangt,
 • Het kan gaan over je werk, over je gezondheid of je relatie. Het mooie is, waar je ook aan werkt, de transformatie die je maakt, heeft effect op alle gebieden van je leven,
 • Je krijgt inzicht in de keuzes die je maakt en in je beperkende overtuigingen en conditioneringen. Je verdiept je zelfinzicht en je oefent met nieuw gedrag. De opdrachten zijn inzichtgevend, verfrissend en sturen je (flink😉) buiten je comfortzone.

Als resultaat sta jij na 3 maanden op een hele andere plek. Je hebt korte metten gemaakt met je belangrijkste demons waar je misschien al jaren mee worstelde. Voorgoed afgerekend met hardnekkige overtuigingen en patronen. En je bent gestart met het creëren van het leven waar jij echt blij van wordt en dat je vervult!

In 3 maanden samen naar meer rust in je hoofd, energie in je lijf en helderheid in wat je wilt!

Wat kan je verwachten?

Dit traject levert je in korte tijd echte resultaten op. Wanneer je eigenlijk ergens wel weet hoe het zit, maar het je alsmaar niet lukt om het daadwerkelijk te gaan doen.

We creëren samen helderheid en focus en we gaan aan de slag. Dat doen we door verbinding te maken met jouw behoeftes, je verlangens, angsten, overtuigingen… Zowel concreet en praktisch als emotioneel en spiritueel. De wet van aantrekking, meditatie.., het komt allemaal voorbij💫

In deze 3 maanden ga je jezelf tegenkomen, geconfronteerd en verrast worden en vooral hele mooie stappen maken en weer verliefd op jezelf worden. (Ja dat staat er echt😉)

Vergis je niet, dit traject is behoorlijk pittig! Dus als jij serieuze verandering wilt, is dit traject voor jou. Ik begeleid je stap voor stap naar meer helderheid in wat je wilt, naar meer energie in je lijf en naar meer rust in je hoofd.

En ik ben er voor je, every step of the way. Ik ben je cheerleader en ik ben er om je een liefdevolle schop onder je kont te geven. Je bent het zo ongelofelijk waard om dat leven voor jezelf te gaan creëren waar je naar verlangt, mooierd.

Wat zeggen anderen?

‘Ik twijfelde of dit traject me wel zou helpen. Je leest dan de reviews en denkt: mijn situatie is heel anders, zou ik ook zo’n verandering kunnen maken? En ik twijfelde ook over de investering, behoorlijk wat geld. Al in het kennismakingsgesprek kwamen we direct op een diepere laag. Ik voelde me gezien en begrepen. Je wist precíes de vinger op de zere plek te leggen☺️ En het was gelijk ook heel praktisch, dat gaf me het vertrouwen dat dit me kon helpen. 

Ik heb een hele grote shift gemaakt! Één van de belangrijkste dingen is, dat ik ervaar dat ik recht heb op mijn gevoel, en dat dat juist een mega belangrijke wegwijzer is. Daardoor durf ik veel meer voor mezelf te kiezen, ik voel dat dat juist niet egoïstisch is, en ik heb zoveel meer energie!! 

Het wordt me langzaam ook steeds duidelijker wat ik graag wil! Ik hoef nog niet gelijk alle antwoorden te hebben, maar ik geniet van het proces. En ook dat is helemaal nieuw, eerst was ik altijd vooral met de uitkomst bezig😍

Tegen iedereen die twijfelt kan ik echt zeggen: Gewoon doen! Al had ik er maar de helft uitgehaald, dan was het nog super waardevol geweest.’ -Marlijne, 34 jaar, onderneemster

Dit traject is voor jou als jij:

 • Het gevoel hebt dat je het niet weet, het oude werkt niet meer voor je, maar wat dan wel?
 • Ergens wel weet dat er veel meer in je leven zit dan je er nu uithaalt, maar het je niet lukt om het blijvend anders te doen,
 • Klaar bent met constant over je grenzen heen te gaan,
 • Wilt ontdekken wat het is dat je hier te doen hebt,
 • Genoeg hebt van je eigen uitstelgedrag,
 • Klaar bent met altijd maar voor anderen te zorgen en jezelf op de laatste plek te zetten,
 • Wilt stoppen met je aanpassen, zodat je voluit kan gaan leven.

In dit traject:

 • Creëer je in korte tijd meer helderheid,
 • Maak je korte metten met energieleks, zodat je je niet meer telkens zo moe voelt,
 • Maak je verbinding met jouw ‘Why’ zodat je helder krijgt wat jij wilt,
 • Krijg je helderheid in jouw belangrijkste belemmerende overtuigingen en reken je er voorgoed mee af,
 • Leer je jouw eigen spelregels maken, zodat je leven veel meer van jou wordt,
 • Leer je zachter voor jezelf te zijn, zodat je niet altijd meer zo hard je best hoeft te doen,
 • Leer je precies wat je kunt doen wanneer je het gevoel hebt dat je ‘vastzit’, zodat je direct weer ontspant,
 • Leer je hoe je je vrijer kunt voelen zodat je niet meer zo het gevoel hebt dat je vastzit.

Iets voor jou?

Ben jij klaar voor blijvende verandering en wil je weten of dit traject iets voor jou is? Ben je benieuwd of het past bij jouw vraag van dit moment? Boek dan nu hier je kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we dit voor jou kunnen laten werken.

Ook (of misschien wel juíst) als je twijfelt is het kennismakingsgesprek heel geschikt. Het is gratis en helemaal vrijblijvend. Ik kijk ernaar uit om je te spreken, mooierd💞

Wie is Divya?

Mijn naam is Divya Adriaanse (spreek uit Die-vie-jaa, met de klemtoon op Díe😊). Als transformatiecoach help ik je om helderheid te krijgen in wat je wilt, rust in je hoofd en energie in je lijf.

Al 25 jaar heb ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie was dat vooral nodig voor mezelf. En vanaf mijn 27e wist ik, dat ik hier mijn werk van wilde maken.

Toch deed ik jarenlang niet wat ik het liefste wilde

Ik werkte in het (corporate) bedrijfsleven in commerciële- en managementfuncties en ik ontwierp talent- en leiderschap ontwikkelprogramma’s en ik was altijd maar druk. Terwijl het mijn droom was om mensen te helpen en te inspireren bleef ik andere dingen doen en mijn verlangen negeren.

Ik liet me weerhouden door redelijkheid en door angst.

Nu help en begeleid ik mensen om weer vanuit hun hart te gaan leven. Door te ont-dekken. Wie ben jij? Wanneer je stopt met je aan te passen, met je te laten leiden door overtuigingen en door angst. We zijn zo gewend om in de pas te lopen, terwijl dat voor velen van ons (allang) niet meer werkt. We verlangen naar iets anders, naar iets meer, we willen doen wat ons vervult, wat iets bijdraagt.

Vaak staat er van alles in de weg om dat ook daadwerkelijk te gaan doen, dat weet ik als geen ander. Samen ontdekken we stapje voor stapje wat je in de weg staat en wat je daarin anders kunt doen. Geen trucjes, maar door echt de diepte in te gaan en blokkades op te ruimen.

Het is het tofste wat ik ooit heb gedaan, het is wat ik hier mag doen. En dat zie je terug in de prachtige stappen die mijn klanten maken!

Ik combineer diepgang met lichtheid. Ik ben scherp, ik neem jouw ontwikkeling bloedserieus maar ik houd ook van gekkigheid en zal het niet nalaten om je een beetje te plagen wanneer het kan.

In het persoonlijk coachingstraject krijg je mijn volledige toewijding aan jouw resultaat. We gaan samen zorgen dat jij NU de inzichten en tools in handen krijgt om doorbraken te creëren. Rust in je hoofd, energie in je lijf, de helderheid om te weten wat je wilt en de moed om dat ook te gaan doen.

In dit filmpje stel ik mezelf kort aan je voor!

 

Delen