Charlotte de Mol, 29 jaar, senior intercedente

‘Ik ben me veel bewuster geworden van gewoontes die mij in mijn dagelijks leven beperken en ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten. Het denken in belemmeringen bijvoorbeeld en het maar blijven rennen in plaats van even uit te zoomen en na te denken waarnaar je zo hard aan het rennen bent en voor wie?

Zo ben ik mede dankzij Back to You nu dedicated bezig om mijn hobby’s DJ’en en zingen een kans te geven, heb ik meer zelfvertrouwen op werk omdat ik ook NEE durf te zeggen én ben ik qua gezondheid aan het experimenteren met voeding.

Het Back to You programma is voor iedereen van waarde. Ik ben zelf nogal nuchter en ik had nooit kunnen bedenken dat ik er zoveel uit zou halen!’

Suzanne Tijm, 44 jaar, Traffic Manager

Ik vind het Back to You programma echt een ‘eyeopener’. Ik ben in mijn dagelijkse bezigheden veel bewuster geworden. Het zet me aan het denken en geeft tegelijk heel concreet handvatten om daar iets mee te doen. En dat mag helemaal op mijn manier en tempo en dat is heel fijn!

Ik vind het programma heel waardevol doordat er zoveel mooie informatie en opdrachten inzitten over veel verschillende thema’s. De opbouw en diversiteit werken voor mij  heel goed. Persoonlijk contact met Divya en een buddy zorgen voor momenten van reflectie waardoor ik verder kan verdiepen.

Het accent ligt voor iedereen ergens anders omdat iedereen uniek is en dat is precies waar B2Y over gaat. Het programma geeft mij veel energie en de sfeer is heel persoonlijk met mooie thema’s zoals compassie en verbinding.

Er zijn zoveel redenen om deel te nemen aan het programma! Ik geloof dat je open mag staan voor wat er op je pad komt en dat je daarbij kunt vertrouwen op je gevoel. Eén van mijn redenen om deel te nemen was dat ik de connectie tussen mijn hoofd en mijn hart wilde versterken en dichter bij mezelf wilde leren blijven. En daar is Back to You het perfecte programma voor!

Ik geloof dat je open mag staan voor wat er op je pad komt en dat je daarbij kunt vertrouwen op je gevoel.

Delen