Je zou je zo graag vrij voelen

En ontspannen. Weten wat je wilt en dat doen wat je vervulling geeft. Schoonheid ervaren, lichtheid plezier, dankbaarheid. Ongehinderd door allerlei bezwaren, beperkende gedachten en gevoelens.

 

In werkelijkheid heb je het gevoel dat je vastzit, dat je niet vooruitkomt. Je wilt wel iets anders maar je weet niet wat en het lukt ook maar niet om daarachter te komen. Of je weet wel wat het is dat je wilt, maar het lukt je maar niet om dat te gaan doen. Je voelt je gefrustreerd, geblokkeerd soms. Patronen lijken zich maar te blijven herhalen, je voelt hetzelfde, hebt dezelfde ervaringen, dezelfde gedachtes. 

Je voelt je machteloos

Het voelt zwaar, je ervaart regelmatig schaamte en onzekerheid. Je voelt je ook zo boos soms! Op de wereld, op mensen om je heen, en niet in de laatste plaats op jezelf. Je maakt je zorgen, waar gaat dit heen? Hoe moet dit goed komen? Het voelt soms zo groots allemaal..

Van het een naar het ander komen lijkt soms een onmogelijke opgave, een gevecht, alsof je constant strijd moet leveren. Je moet hindernissen nemen waarvan je niet eens weet welke. Van veel verstoringen zijn we ons niet bewust, het zijn automatische (overleef) patronen.

Wanneer je dit herkent is deze workshop iets voor jou

Een veilige space, ontspanning en helderheid

Door licht te schijnen op wat zich nu nog in het donker bevindt, ontstaat helderheid en ontspanning. Door samen met andere gelijkgestemde vrouwen stappen zetten op dit pad ervaar je herkenning en begrip en dat brengt je opluchting en ruimte.

Deze workshop gaf me zowel herkenning als inzicht en energie. Ik heb ook echt handvatten meegekregen die ik gelijk kan toepassen, superfijn!

Wat levert het op:

  • Je bent meer in staat om de schoonheid in jezelf en in alles om je heen te zien,
  • Je voelt je meer verbonden met de vrouwelijke, zachtere delen in jezelf, waardoor je minder ‘moet’,
  • Je voelt je levensenergie meer stromen,
  • Je ervaart meer vrijheid en onafhankelijkheid, 
  • Je hebt meer inzicht in wat jouw leven zin geeft, en wat het is dat je blokkeert.

Wat is deze workshop niet?

  • Een training ‘Ga in je kracht staan’ en alles komt vanzelf goed. We gaan samen aan het werk.
  • Alleen maar mediteren en visualiseren en maar hopen dat het goedkomt, hoewel beiden belangrijke hulpmiddelen zijn
  • Een klaagclub waarin we eindeloos delen hoe zwaar we het hebben. Je wordt gehoord én we helpen je anders te kijken en in actie te komen
  • Een massale en onpersoonlijke groep waarin je achter je masker blijft zitten. Door te delen vanuit ons hart instaat sisterhood.

Enthousiast geworden?

Meld je hier aan:

 

Wie zijn wij?

Deze workshop wordt begeleid door Sabrina van Baarle en mijzelf. Waar ik meer van de praktische benadering ben, brengt Sabrina meer het spirituele, en heeft zij een enorm talent om helderheid te creëren met behulp van verbeelding en fantasie. Daarnaast brengt ze zowel ongelofelijk veel kennis mee als een schat aan ervaring, een prachtig warm toegewijd hart en een flinke dosis lef waarmee ze je met liefde begeleid op jouw pad naar het herinneren van je schoonheid.

Delen