fbpx

Referenties

Tatiana Sanchez, 30 jaar, Logistics Coordinator

‘Ik ben superblij dat ik mezelf Boost Your Life kado heb gedaan!

Ik heb ik korte tijd een flinke verandering bereikt. Stap voor stap en met jouw steun leer ik eindelijk meer te vertrouwen, in mezelf en in het nu. Ik ben aardiger tegen mezelf, ik ben meer bewust van mijn keuzes en ik kies nu vaker wat mij gelukkig maakt in plaats van wat ‘moet’ of wat anderen blij maakt. 

Superfijn dat ik door dit programma van jouw mooie energie, je wijsheid en je support heb kunnen profiteren!’

Charlotte de Mol, 29 jaar, Senior Intercedent

‘Ik ben me veel bewuster geworden van gewoontes die mij in mijn dagelijks leven beperken en ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten. Het denken in belemmeringen bijvoorbeeld en het maar blijven rennen in plaats van even uit te zoomen en na te denken waarnaar je zo hard aan het rennen bent en voor wie?

Zo ben ik mede dankzij Back to You nu dedicated bezig om mijn hobby’s DJ’en en zingen een kans te geven, heb ik meer zelfvertrouwen op werk omdat ik ook NEE durf te zeggen én ben ik qua gezondheid aan het experimenteren met voeding.

Het Back to You programma is voor iedereen van waarde. Ik ben zelf nogal nuchter en ik had nooit kunnen bedenken dat ik er zoveel uit zou halen!’

Suzanne Tijm, 44 jaar, Traffic Manager

Ik vind het Back to You programma echt een ‘eyeopener’. Ik ben in mijn dagelijkse bezigheden veel bewuster geworden. Het zet me aan het denken en geeft tegelijk heel concreet handvatten om daar iets mee te doen. En dat mag helemaal op mijn manier en tempo en dat is heel fijn!

Ik vind het programma heel waardevol doordat er zoveel mooie informatie en opdrachten inzitten over veel verschillende thema’s. De opbouw en diversiteit werken voor mij  heel goed. Persoonlijk contact met Divya en een buddy zorgen voor momenten van reflectie waardoor ik verder kan verdiepen.

Het accent ligt voor iedereen ergens anders omdat iedereen uniek is, en dat is precies waar B2Y over gaat. Het programma geeft mij veel energie en de sfeer is heel persoonlijk met mooie thema’s zoals compassie en verbinding.

Er zijn zoveel redenen om deel te nemen aan het programma! Ik geloof dat je open mag staan voor wat er op je pad komt en dat je daarbij kunt vertrouwen op je gevoel. Eén van mijn redenen om deel te nemen was dat ik de connectie tussen mijn hoofd en mijn hart wilde versterken en dichter bij mezelf wilde leren blijven. En daar is Back to You het perfecte programma voor!

Fé, 28 jaar, Psychologe

‘Ik heb mijn deelname aan het Back to You programma als vernieuwend, leuk en praktisch ervaren. Het is echt een schatkist aan opdrachten en inzichten waar ik uit kon halen waar ik op dat moment behoefte aan had.

De mix van verschillende elementen zoals opdrachten, meditaties en challenges zijn mooie handvatten die maken dat ik in mijn dagelijks leven bezig kan zijn om meer zelfinzicht te krijgen. Die inzichten helpen me om op een andere manier om te gaan met bepaalde (denk)patronen.

Wat enorm bijdraagt is de begripvolle, betrokken en persoonlijke benadering van Divya. Dat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat creëert veel ruimte voor groei!

Het Back to You programma kan ik aanraden aan iedereen op elk moment omdat je er eigenlijk nooit echt tijd voor hebt, maar dit programma er (zonder dat je het door hebt) tijd voor maakt!’

Wil je inspiratie en updates ontvangen?

Download hier gratis de mini-training met 10 bewezen tips voor meer grip en rust in je leven. Je ontvangt het E-book én begeleidende video's.

Download de mini-training