Voor wie we er zijn

Heartschool is er voor jou

Heartschool is er speciaal voor drukke, ambitieuze vrouwen. Ons leven voelt vaak aan als een eindeloze To-Do list, we streven doelen na die ons niet écht raken en zijn de connectie met onszelf in meer of mindere mate kwijt. We proberen ieder op ons eigen manier weer in lijn te komen. Beginnen met nieuwe gewoontes, maar het lukt ons niet om ons leven blijvend te veranderen. 

Een belangrijke oorzaak is dat we niet in lijn zijn met onszelf. ‘Alignment’ en ‘purpose’ zijn niet voor niets zulke hot issues in het bedrijfsleven. We willen betekenis geven aan wat we dagelijks doen. Een grotere reden hebben om ons bed voor uit te komen elke dag. Zodat we makkelijker keuzes kunnen maken. En we duurzamer met onszelf en de planeet om kunnen gaan. 

Heartschool brengt jou weer in contact met jezelf. Wat is jouw behoefte? Waar verlang je naar? Wat staat jou in de weg om het leven te leiden dat jij wilt?

Je vergroot je kennis en creëert helderheid in de keuzes die je nu maakt. Zodat je daar waar nodig kunt opruimen. Andere keuzes kunt maken. Niet alleen voor even totdat je weer in je oude patronen vervalt maar echte transformatie. Doordat je op het diepste niveau voelt en begrijpt wat jou drijft.

Zo kan er weer moeiteloosheid in jouw leven ontstaan! Een heerlijk gevoel van keuze, vrijheid, plezier en energie. Dat maakt jou niet alleen een betere versie van jezelf, maar óók een beter voorbeeld voor jouw omgeving.

'Ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten'

Charlotte de Mol, 28 jaar, Senior Intercedent

‘Ik ben me veel bewuster geworden van gewoontes die mij in mijn dagelijks leven beperken en ik weet mezelf meer dan ooit op één te zetten. Het denken in belemmeringen bijvoorbeeld en het maar blijven rennen in plaats van even uit te zoomen en na te denken waarnaar je zo hard aan het rennen bent en voor wie? Het Back to You programma is voor iedereen van waarde. Ik ben zelf nogal nuchter en ik had nooit kunnen bedenken dat ik er zoveel uit zou halen!’

Charlotte de Mol, 28 jaar, Senior Intercedent Charlotte de Mol, 28 jaar, Senior Intercedent
Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic  Manager

‘Ik vind het Back to You programma echt een ‘eyeopener’! Ik ben in mijn dagelijkse bezigheden veel bewuster geworden. Het zet me aan het denken en geeft me tegelijk heel concrete handvatten om  dingen echt anders te gaan doen. Ik vind het fijne van dit programma, dat ik het helemaal op mijn eigen manier en tempo kan doen. Ik wilde graag de connectie tussen mijn hoofd en mijn hart versterken en dichter bij mezelf leren blijven. En daar is Back to You het perfecte programma voor!’

Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic  Manager Suzanne Tijm, 43 jaar, Traffic Manager
Fé, 28 jaar, Psychologe

‘Ik heb mijn deelname aan het Back to You programma als vernieuwend, leuk en praktisch ervaren. Het is echt een schatkist aan opdrachten en inzichten waar ik op mijn eigen momenten uit kon halen waar ik behoefte aan had.  Je creëert veel inzichten die je helpen om op een andere manier om te gaan met bepaalde (denk)patronen. Wat enorm bijdraagt is de begripvolle, betrokken en persoonlijke benadering van Divya. Dat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat creëert veel ruimte voor groei!’

 

Fé, 28 jaar, Psychologe Fé, 28 jaar, Psychologe