Wie we zijn en wat we doen

Wie ben ik?

Ik ben Divya Adriaanse en het is mijn missie om drukke, ambitieuze vrouwen zoals jij te helpen om een vervuld en energiek leven te creëren. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn en jij op jouw beurt weer een voorbeeld kunt zijn voor je omgeving. 

Al 25 jaar heb ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling en ik heb me verdiept en bekwaamd in methoden en technieken uit alle windstreken. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp stressmanagement en na wat omzwervingen en een burn-out op mijn 27e was ik vele jaren werkzaam in diverse commerciële- en managementfuncties in het (corporate) bedrijfsleven. Ook ontwierp ik trainingsprogramma’s voor Nederlands’ leading instituut in talent- en leiderschapsontwikkeling.

Toch deed ik jarenlang niet wat ik het liefste wilde! Ik liet me weerhouden door angst en redelijkheid. Ik wilde mensen helpen en inspireren om diepgaande en blijvende verandering te maken! Met Heartschool heb ik die droom waargemaakt en help ik jou, drukke, ambitieuze vrouw om de beste versie van jezelf te zijn.

De mooiste en meest blijvende veranderingen bereik je in mijn visie door geïntegreerd te werken aan je fysieke, emotionele en mentale fitheid. Ik combineer diepgang met lichtheid, serieusheid komt voort uit de mind, het hart is speels..! Ik neem jouw ontwikkeling bloedserieus en tegelijk betekent met mij werken dus ook veel lachen en gekkigheid. Laten we samen ontdekken wie jij bent en wie je kunt zijn!

In dit filmpje stel ik mezelf kort aan je voor!

Wat we doen

Bij Heartschool maak je grootse, blijvende veranderingen door. Het is onze missie om jou te inspireren en te helpen om je mooiste leven te leven en je gaafste en meest ontspannen zelf te zijn.

We helpen jou om dat te realiseren door on- en offline programma’s waarin we geïntegreerd aan je emotionele, je mentale en je fysieke fitheid werken.

Je vergroot je kennis, je bewustzijn en je zelfinzicht op al deze gebieden, waardoor je andere keuzes kunt maken. De unieke kracht van onze programma’s is de combinatie van de geïntegreerde werkwijze en de opbouwende, ontspannen manier waarop we dat doen. Wij geloven erin dat je minder hard hoeft te werken wanneer je kracht vanuit innerlijke rust laat ontstaan.

Je wordt je bewust van wat je nu in je leven creëert en hoe je dat doet en je oefent met nieuw gedrag. Met loslaten, andere keuzes maken, op je neus gaan en het nog een keer proberen.

In de online programma’s doe je dat samen met een buddy, een peergroep en (groeps) coaching. Als resultaat wordt jouw leven aangenaam simpeler en ervaar je meer flow, meer energie en meer verbinding!